Tilaustyöt

Työprosessi

 

Kaikki teokset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Työprosessi on monivaiheinen ja vie aikaa, joten varauduthan tähän ja otathan minuun yhteyttä hyvissä ajoin, mikäli teos on vaikkapa lahjaksi tarkoitettu. Huomioithan, että kaikissa teoksissani näkyy minulle ominainen kädenjälki ja persoonallinen ote. Käythän läpi aiempia teoksiani esim. Instagramissa saadaksesi paremman kokonaiskuvan tyylistäni. Mikäli kaavailemasi teos sopii mielestäsi hyvin tyyliini ja tekniikkaani, otathan rohkeasti yhteyttä.

 

Teosten päämateriaalina käytetään kierrätyspaperia. Rakenteen tukevoittamiseksi hahmon aihioon käytetään myös rautalankaa ja foliota. Toisinaan käytän myös kierrätyskangasta, mikäli hahmolle halutaan vaatteita, asusteita tms. Valmiin teoksen pinta viimeistellään vahaamalla.

 

Tilaaminen

 

Voit tilata teoksen lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen jenni@nenniandfriends.fi.

 

LIITÄ VIESTIIN SEURAAVAT TIEDOT:

1. Toivomasi teoksen koko.
Taulu voi olla hinnastossa olevien mallikokojen lisäksi myös esim. neliön tai ympyrän muotoinen. Jos taululle on jo paikka tiedossa, mallaile mittanauhan kanssa minkä kokoinen teos seinälle parhaiten sopisi.

2. Kerro toive hahmon asennosta, muista kuvaan tulevista aiheista ja taustasta.
Onko lemmikilläsi oma hauska vakiasento tai ilme, joka olisi kiva ikuistaa tauluun? Haluatko taustasta abstraktin vai esittävämmän? Entä toivotko taustaan vaikkapa kukkia mukaan? Mainitse nämä asiat viestissä.

3. Kerro 2-3 toivomaasi värisävyä. Liitä halutessasi mukaan värikartta.
Teokseen tulevat värisävyt ovat tärkeä osa tunnelmaa, joten ne kannattaa miettiä huolella. Voin myös ehdottaa sinulle sävyjä, mikäli et ole varma mitkä sävyt teokseen parhaiten sopisivat.

4. Liitä mukaan kuvia mallista eri kuvakulmista.
Mikäli toivot taulua vaikkapa lemmikistä, liitäthän viestiin mukaan kuvat. Parhaimman kuvan saa lemmikistä, joka on kuvattu luonnonvalossa lemmikin tasolta. Tarvitsisin kuvan ainakin etu- ja sivuprofiilista. Jos haluat minun ikuistavan jonkin tietyn asennon ja/tai ilmeen, liitäthän kuvan, jossa nämä ovat nähtävillä. Mitä enemmän kuvia lähetät, sen parempi.

Asiakas saa 1-4 arkipäivän kuluessa sähköpostilla tarkan arvion tilaustyön hinnasta. Tilaus muuttuu sitovaksi siinä vaiheessa, kun asiakas hyväksyy hinnan ja kuittaa viestillä voimassaolevat tilausteoksia koskevat toimitusehdot hyväksytyiksi.

Tutustu ehtoihin tästä:

Nenni & Friends tilaustyö toimitusehdot

 

VINKKI: Myyn teoksia myös nettikaupan välityksellä. Täältä voi käydä tarkistamassa, olisiko toivomaasi teosta jo valmiina varastossa: https://www.nenniandfriends.fi/tuote-osasto/hahmot/

Hinnastoa päivitetty 8.3.2024.